Sense i fællesskab

Hvor og hvornår?

 

Onsdag kl. 17.00-17.30 : Vejning af gruppedeltagere

Onsdag kl. 17.30-18.15 : Undervisning/gruppesnak

Onsdag kl. 18.20 : Nye er velkomne efter aftale

 

Adresse:

Herlufsholm Idrætscenter

Lokale M2+M3 i hal 2, 1. sal (der er elevator og adgang for kørestolsbrugere)

Herlufsholm Allé 233

4700 Næstved

 

Hvorfor deltage på et forløb med andre?

 

Det er meget individuelt hvor god man er til at komme igang med at ændre sin livsstil. Nogle har det bedst med at gøre det selv, mens andre vil få det bedste udbytte, hvis de starter i selskab med ligesindede.

 

Hvis du hører til den sidste kategori, vil en af Sense opstartspakkerne være lige noget for dig. En gang om ugen bliver du vejet og får en kropsanalyse fra Tanita-vægten, og du har mulighed for at deltage på de ugentlige fællesmøder, hvor jeg tager fat på forskellige kosttemaer. De fleste er glade for den viden, de får på fællesmøderne, men i særdeleshed også for den støtte, de finder i samværet med andre. Der er mulighed for erfaringsudveksling og mulighed for både at give og modtage støtte og opbakning fra mig og de andre deltagere.

 

Alene med armene i vejret!

Når man påbegynder en livsstilsændring og/eller et vægttab, så fylder det ofte meget i ens hverdag. Hvert gram, man taber sig, tæller. Det er bare ikke altid, at ens omgivelser deler begejstringen. Det behøver ikke være manglende interesse som sådan, men de har jo også deres at gå op i, og det er heller ikke sikkert, at de opdager hver gang man har tabt sig 100 gram.

 

Derfor kan det være en rigtig god motivation at komme til den ugentlige vejning, hvor du får et stort skulderklap, når du har tabt dig i forhold til sidste vejning. Her bliver det bemærket, hvor sej DU er !

Ligeledes får du støtten og motivationen til at fortsætte de gange, hvor vægten ikke har flyttet sig - og det vil ske, for sådan nogle perioder kommer altid under et vægttab. Du vil få opbakning til at fortsætte og ikke falde i 'what-the-hell-princippet', hvor man lader stå til.

 

HEIDI TAYMYR

KOSTVEJLEDER OG SENSE-KONSULENT

 

Petershøjvej 4

4160 Herlufmagle

heidi(a)heiditaymyr.dk

Tlf. 31 69 33 77

 

HEIDITAYMYR © 2016