Bøger

Alle priser er inkl. moms, men ekskl. eventuel forsendelse.

Hvis du har købt et medlemskab hos mig, som du er igang med, så får du rabat på bøgerne.

Spørg om pris på næste vejedag.

Mad med hjerte og fornuft -

Mere grønt

 

Opskriftsbog

 

Den 3. bog i serien "Mad med hjerte og fornuft".

 

Den hedder "Sense - mere grønt" og indeholder en masse opskrifter på alt fra morgenmad, frokost og aftensmad, små lækkerier og et par desserter.

 

I bogen er der rigtig meget fokus på, hvordan man "sniger" ekstra grøntsager ind i kosten.

 

Som bonus indeholder bogen også en ugeplan og en kostdagbog. Det kan hjælpe dig godt på vej i dit vægttab!

 

Du kan købe bogen hos mig - enten ved afhentning eller få den sendt.

 

PRIS KR. 179,95 (MEDLEMSPRIS KR. 150,-)

plus porto kr. 20, hvis den skal sendes (kun DK - ellers spørg for særpris)

Mad med hjerte og fornuft -

44 små og store retter.

 

Opskriftsbog 1

 

Bogen er til dig, der kæmper med kiloene, og til dig, der vil bevare den slanke talje, du allerede har – uden at give køb på lækker mad. Det er nemlig det, Sense handler om: kunsten at kombinere god mad med sundhed og – hvis du ønsker det – et vægttab, du kan holde.

Hvis vi nu skal være ærlige: Det er ingen kunst. Sense viser dig bare en anden måde at fordele de enkelte elementer i kosten på, end du måske er vant til: flere grøntsager og mere protein fra for eksempel kød, fisk og æg. Også fedtstof til dine måltider. Til gengæld mindre brød, ris, kartofler og anden stivelse.

Hænderne er din vægt, og maden er så enkel eller avanceret, som du selv vil have den. Faktisk kan du sagtens bruge dine egne yndlingsopskrifter, bare du justerer dem. Hvorfor så en serie med opskriftsbøger? Svaret er enkelt: Forfatterne elsker mad. Vi elsker mad, der ikke bare smager fantastisk, men også er sund og mætter i lang tid. Mad, der pirrer alle sanser. Mad, der er nem at lave. Og vi vil gerne dele vores passion med dig.

Denne første bog viser dig, hvordan du kan tænke Sense ind i dagens store og små måltider – fra morgen til aften, fra hverdag til fest. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense, end du lige har fået, men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i slankemetoden.

 

Pris kr. 179,95 Medlemspris kr. 150,-

Mad med hjerte og fornuft -

Plan B - de hurtige retter

 

Opskriftsbog 2

 

Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt.

 

Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider - frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske.

 

Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid - kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften - eller omvendt.

 

I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier.

 

Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost.

 

Pris kr. 179,95 Medlemspris kr. 150,00

To nemme uger med Sense -

også for dig med diabetes

 

 

Sense-kost giver stabilt blodsukker og god vægtkontrol. Bogen egner sig således både til dig med diabetes – men også til dig, som gerne vil komme de overflødige kilo til livs. Bogen er fyldt med nemme opskrifter og masser af gode tips for dig, som gerne vil afprøve Sense-livsstilen.

 

Pris kr. 179,95 Medlemspris kr. 150,00

Syv dag med Sense

 

Den nemme ugeplan.

 

Ugeplanen er ment som et værktøj til dig, som gerne vil spise Sense. Køb ind efter indkøbslisten og følg de simple opskrifter.

 

Den udfyldte kostdagbog hjælper dig til at forstå, hvordan du anvender Sense-tallerkenmodellen, og hvordan du bruger spisekasserne hen over dagen. Du kan fint genbruge ugeplanen i flere uger, hvis blot du varierer dine proteiner, grøntsager og fedtstoffer fra uge til uge.

 

Brug ugeplanen i syv dage. Derefter vil du selv være i stand til at indsætte andre måltider til morgen, middag eller aften, og efterhånden bliver Sense til din helt egen kost.

 

En opstart på Sense resulterer for de fleste i et vægttab på mellem et til fem kilo den første uge. Men det afgørende er, at vægttabet holder på sigt, fordi Sense er en livsstil og ikke blot en kur.

 

Pris kr. 89,95 Medlemspris kr. 70,-

Sense - Slank med fornuft

 

Grundbog

 

En helt ny version af den den populære grundbog til den effektive vægttabsmetode SENSE, der siden 2016 har taget Danmark med storm.

 

Grundbogen indeholder den opdaterede viden og alle de værktøjer, der baner vej for et succesrigt vægttab, samt en masse nye opskrifter i en version til kvinder og en version til mænd.

 

Med Sense slipper man for at tælle kalorier og veje maden man spiser. Med Sense-metoden er sund fornuft og dine hænder de absolut vigtigste redskaber til et holdbart vægttab.

 

Pris kr. 225,- Medlemspris kr. 190,-

Sense - Kom godt i gang

 

Konsulentværktøj

 

Den nye version af konsulentværktøjet, der følger med ved køb af forløb på hold, individuelt eller enkelt vejning.

 

Pris kr. 225,- Medlemspris kr. 190,-

HEIDI TAYMYR

KOSTVEJLEDER OG SENSE-KONSULENT

 

Petershøjvej 4

4160 Herlufmagle

heidi(a)heiditaymyr.dk

Tlf. 31 69 33 77

 

HEIDITAYMYR © 2016